Corona info

header

Corona update 28 maart 2020 12:00 uur:

 

Op vrijdagavond 27 maart 2020 is er bekend gemaakt dat er nieuwe maatregelen genomen zijn tegen de verspreiding van het coronavirus in Zeeland en er in Zeeland een noodverordening van kracht is.

Deze houden o.a. in dat vanaf maandag 30 maart 2020, 12 uur tot (vooralsnog) 10 mei 2020 er een verbod geldt op recreatief nachtverblijf in de provincie Zeeland.

 

 

Wij bieden alle huurders met een aankomstdatum tot 10 mei 2020 de volgende mogelijkheid:  

  • Eenmalig te wijzigen naar een andere verblijfsperiode voor 31.12.2021.
  • Het omboeken naar een andere periode is in principe alleen mogelijk voor hetzelfde object en afhankelijk van de beschikbaarheid. Mocht dit niet mogelijk zijn, kan in overleg geprobeerd worden een andere accommodatie te boeken.
  • De huurprijs blijft tenminste gelijk aan uw huidige reservering. Dit geldt ook bij een goedkopere periode of goedkopere accommodatie.  
  • Bij een duurdere periode wordt de huurprijs aangepast naar het dan geldende bedrag en dient u het verschil bij te betalen. 
  • De betalingstermijnen van de oorspronkelijke boeking blijven gehandhaafd als betalingstermijnen van de gewijzigde boeking, dit omdat het een wijziging betreft en GEEN nieuwe boeking is.
  • Indien een boeking eenmaal naar een later tijdstip is verzet, betekent dit dat deze enkel nog tegen 100% annuleringskosten te annuleren is.

Het spijt ons zeer dat uw reis nu niet kan doorgaan. We hopen van harte dat u op deze manier in een latere periode alsnog kunt genieten van een fijne vakantie in ons mooie Zeeland.

 

Is uw aankomstdatum na 10 mei? 

Wanneer u vanwege het coronavirus niet wil of kan reizen naar Zeeland vanaf 10 mei 2020 verwijzen wij u naar de eigen reis- en/of annuleringsverzekering. Wij hanteren onze eigen annuleringsvoorwaarden.

 

We volgen de richtlijnen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en de GGD. De richtlijnen kunt u terugvinden op de website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu. 

 

Wij begrijpen dat u graag contact met ons wilt opnemen. Ons kantoor is gesloten en wij werken zoveel mogelijk thuis, wij zijn daarom telefonisch niet bereikbaar. Wij excuseren ons dat we u niet van dienst kunnen zijn zoals u van ons gewend bent, maar onder de huidige uitzonderlijke omstandigheden is dat niet mogelijk. Wij ontvangen uw vragen graag per mail. Wij doen ons uiterste best om iedereen zo snel mogelijk te beantwoorden, wij vragen uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie.

 

*bovenstaande voorwaarden gaan in per 28 maart 2020 12:00 uur*