Groot-Valkenisse

Achter de hoogste duinen van Nederland

Achter de hoogste duinen van Nederland ligt de buurtschap Groot-Valkenisse. De naam Valkenisse is afkomstig van de 17e-eeuwse boerderij de Valkenisse. Binnen een paar minuten bent u op het strand.

 

De badplaats Zoutelande ligt op loopafstand, door zijn beschutte ligging is het de meest zonnige badplaats van Nederland.

 

Wat is er te doen in Groot-Valkenisse:

Avonturenpark

Avonturenpark is een overdekte speelplaats in Valkenisse met o.a. klimtoestellen en een ballenbak. Kinderen t/m 12 jaar kunnen hier heerlijk spelen. De ouders kunnen ondertussen genieten van een hapje of drankje. Zelfs aan de tieners is gedacht. Zij hebben op de zolder van het Avonturenpark een eigen ruimte met een pooltafel, air hockey en computerspelletjes. De locatie biedt een fijne gelegenheid voor een wat minder mooie dag maar is ook prima geschikt om te combineren met een dagje strand.

 

In de omgeving: Middelburg

Breng een bezoekje aan de hoofdstad van Zeeland: Middelburg. Middelburg is een mooie historische stad met leuke straatjes, gezellige terrasjes en vele winkels. Ook zijn er vele historische monumenten. Er is van alles te beleven, beklim bijvoorbeeld de Lange Jan toren met 207 treden.