m Mijn Omgeving
Reisgezelschap: 0
Toepassen

Domburg is gelegen aan de westkust van Walcheren en is de op twee na oudste badplaats van het land. Domburg is als echte familiebadplaats een zeer geliefde bestemming voor jong en oud. Het merendeel van de toeristen komt voornamelijk uit Nederland, Duitsland en België. De belangrijkste straat van Domburg is de Ooststraat; deze gaat over in de Markt en eindigt als de Weststraat. Je vindt er verschillende cafés, winkels en restaurants. 

Even buiten het dorp begint het natuurgebied de Manteling dat zich uitstrekt van Domburg tot Oostkapelle. Staatsbosbeheer heeft hier verschillende wandelroutes uitgezet. In Domburg is veel te beleven, er zijn talrijke evenementen, zoals het folkloristische ringrijden, de schildersweek, Jazz by the Sea, de Smaeck van Zeeland en nog veel meer.                                                                                                                                                      

Vrijetijdscentrum de Parel

Naast het luxueuze kuur- en beautycentrum en het stijlvolle saunalandschap treft u er ook een uitgebreid zwemparadijs aan met o.a. binnen-/buitenbad, peuterbad, 79 meter lange glijbaan, pelikaanduik en snelstromende rivier.
 

Uitgaan in Domburg

In Domburg vind je veel restaurants, eetcafés en strandpaviljoens waar je heerlijk kunt eten en drinken.
De Stationsstraat is het uitgaansgebied van Domburg, er zijn hier verschillende cafés. De cafés zijn tot 02.00 uur geopend
 

Wandelen en fietsen

Vanuit Domburg zijn er volop fiets- en wandelroutes over verharde en onverharde paden. Je kunt langs de kust over de zeedijk naar Westkapelle rijden of lekker beschut door het bos naar Oostkapelle.
 

Vakantiehuis in Domburg

Met een huisje in Domburg bevindt u zich op perfecte afstand van de kust. De vakantiehuisjes van Schoonzicht Holiday liggen op steenworpafstand van de zee en het strand. Hier vindt u de welverdiende ontspanning waar u naar op zoek bent. Ontdek ons aanbod en boek direct uw favoriete huisje bij Schoonzicht Holiday!