mMijn Omgeving
Reisgezelschap: 0
Toepassen

Kamperland is een dorp in de gemeente Noord-Beveland en tevens de grootste plaats op Noord-Beveland. Kamperland staat bekend als een gezellig en gastvrij dorp met veel winkeltjes. Ook heeft het dorp uitgebreide horecamogelijkheden. Eerst stond landbouw in het dorp centraal maar nu is het uitgegroeid tot een toeristische verblijfplaats voor watersporters en andere vakantiegangers. In de omgeving zijn dan ook veel campings en bungalowparken te vinden.
 

Wat is er te doen in Kamperland:

Schotsman Watersportcentrum

Gelegen aan het Veerse Meer biedt het centrum een reeks van spetterende activiteiten. Geschikt voor individuen, maar ook voor scholen, families en groepen vrienden of collega’s. Bij de Schotsman is er voor iedereen wat te beleven! Voor alle details kunt u terecht op de website.


Vakantiehuis in Kamperland

Wanneer u kiest voor een vakantiewoning in Kamperland geniet u van een perfecte ligging en bent u binnen zeer korte tijd aan het strand. De stranden van Vrouwenpolder (De Banjaard) liggen op fietsafstand bij uw vakantiehuis vandaan. Verder heeft u de mogelijkheid om de Deltawerken te bewonderen. Het Deltapark Neeltje Jans kan niet ontbreken in uw vakantieprogramma. Schoonzicht Holiday heeft een breed aanbod ruime vakantiewoningen. Zo is er altijd een huisje wat bij uw wensen past. Boek eenvoudig en snel online.