m Mijn Omgeving
Reisgezelschap: 0


Vlissingen is een stad in Zeeland gelegen aan de oevers van de Westerschelde. Vlissingen is een stad met een maritiem verleden. Niet alleen door het bekende standbeeld van Michiel de Ruyter, dat in 2011 is opgeknapt, ook door de Kazematten en verschillende monumenten in de stad waan je je even terug in de geschiedenis van Vlissingen. In het centrum vind je de Michiel de Ruyter jachthaven.
 
In Vlissingen heb je verschillende dagattracties, winkels, café’s en restaurants en natuurlijk de gezellige boulevard met vele terrassen. Hier is het in de zomer heerlijk vertoeven.


Wat is er te doen in Vlissingen:

Het Arsenaal
Beleef de spannendste attractie van Zeeland! Sta oog in oog met een echte haai, beleef spannende piratenattracties en speur op 65 meter hoogte de Westerschelde af.
Kruip in de huid van een echte piraat
Ervaar wat een piraat allemaal moet trotseren!
Zeeland’s grootste verzameling zeedieren
Hier kan je zelfs de roggen en haaien aaien!
 
MuZEEum
In het prachtige gerestaureerde Lampsinshuis uit 1641 is het MuZEEum gevestigt. Je maakt kennis met de grootste maritieme geschiedenis van Zeeland. De Zeeuwsche geschiedenis kun je zien in vier thema’s ontdekken: water, werk, glorie en avontuur. In de brasserie ‘ De Gecroonde Liefde’ kunt je heerlijk lunchen, dineren of koffie drinken.
 

Vakantiehuis in Vlissingen

Met een vakantiewoning in Vlissingen staat genieten aan zee centraal. Een vakantiehuis op enkele minuten afstand van het strand, waar u heerlijk kunt genieten. De Boulevard van Vlissingen is dichtbij, een gezellige locatie met een diversiteit restaurants en leuke terrasjes. Vanuit uw vakantiehuis bent u ook op een steenworp afstand van het centrum van de stad.