mMijn Omgeving
Reisgezelschap: 0
Toepassen
Vlissingen is een stad in Zeeland gelegen aan de oevers van de Westerschelde. Vlissingen is een stad met een maritiem verleden. Niet alleen door het bekende standbeeld van Michiel de Ruyter, dat in 2011 is opgeknapt, ook door de Kazematten en verschillende monumenten in de stad waan je je even terug in de geschiedenis van Vlissingen. In het centrum vind je de Michiel de Ruyter jachthaven.
 
In Vlissingen heb je verschillende dagattracties, winkels, café’s en restaurants en natuurlijk de gezellige boulevard met vele terrassen. Hier is het in de zomer heerlijk vertoeven.

 

Wat is er te doen in Vlissingen:

MuZEEum

In het prachtige gerestaureerde Lampsinshuis uit 1641 is het MuZEEum gevestigt. Je maakt kennis met de grootste maritieme geschiedenis van Zeeland. De Zeeuwsche geschiedenis kun je zien in vier thema’s ontdekken: water, werk, glorie en avontuur. In de brasserie ‘ De Gecroonde Liefde’ kunt je heerlijk lunchen, dineren of koffie drinken.
 

Vakantiehuis in Vlissingen

Met een vakantiewoning in Vlissingen staat genieten aan zee centraal. Een vakantiehuis op enkele minuten afstand van het strand, waar u heerlijk kunt genieten. De Boulevard van Vlissingen is dichtbij, een gezellige locatie met een diversiteit restaurants en leuke terrasjes. Vanuit uw vakantiehuis bent u ook op een steenworp afstand van het centrum van de stad.