mMijn Omgeving
Reisgezelschap: 0
Toepassen

Welkom bij Schoonzicht Holiday!

Bij Schoonzicht Holiday weten we hoe we u kunnen ontzorgen bij het verhuren van uw vakantiehuis in Zeeland. Met 20 jaar ervaring in het verhuren van woningen zijn wij de geschikte partij voor u. Ons doel is om zowel huurders als verhuurders een zorgeloze en plezierige ervaring te bieden in de leukste provincie van Nederland!

Bent u een trotse eigenaar van een vakantiewoning in de regio's Walcheren of Noord-Beveland (omgeving Kamperland)? Overweegt u om uw vakantiewoning in Zeeland te verhuren? Dan bent u bij Schoonzicht Holiday aan het juiste adres! Wij staan klaar om u te ondersteunen in elke stap van het verhuurproces. Of u nu ver weg woont of simpelweg niet de tijd hebt om alles zelf te regelen, wij nemen u alle zorgen
uit handen.

y

Waarom u kiest voor Schoonzicht Holiday:

Ons online boekingsplatform

Bij Schoonzicht Holiday begrijpen we het belang van een efficiënt en gebruiksvriendelijk online boekingsplatform. Hiervoor hebben we een geavanceerd online boekingsplatform dat het u en potentiële huurders gemakkelijk maakt om vakantiewoningen in Zeeland te vinden en te boeken. Dankzij onze sterke reputatie van de afgelopen jaren weten onze vaste gasten ons goed te vinden.

Persoonlijke sleuteloverdracht

Bij Schoonzicht Holiday hechten we waarde aan persoonlijke service. Daarom zorgen we voor een persoonlijke sleuteloverdracht. Dit betekent dat uw gasten warm worden verwelkomd en alle benodigde informatie ontvangen die ze nodig hebben om van hun verblijf te genieten. Het creëert ook een gevoel van vertrouwen en gastvrijheid, wat de kans op herhaalboekingen vergroot.

Schoonmaakservice & onderhoud

Uw vakantiewoning moet altijd in topconditie verkeren om gasten tevreden te houden. Schoonzicht Holiday biedt professionele schoonmaak- en onderhoudsdiensten aan om ervoor te zorgen dat uw verhuurde vakantiewoning in Zeeland altijd in perfecte staat verkeert. We begrijpen het belang van een schone en goed onderhouden vakantiewoning en nemen de verantwoordelijkheid om dit voor u te regelen.

24/7 Storingsdienst

Problemen kunnen op elk moment optreden, daarom bieden we een 24/7 storingsdienst aan. U en uw gasten kunnen gerust zijn, wetende dat er altijd iemand beschikbaar is om te helpen in geval van nood.

Volledige financiële afhandeling

Bij Schoonzicht Holiday nemen we ook de volledige financiële afhandeling voor onze verhuurders op ons. U ontvangt uw inkomsten regelmatig en zonder gedoe. Verder zorgen we voor een transparante en overzichtelijke financiële rapportage.

Onze verhuurpakketten
Bij Schoonzicht Holiday heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit twee verhuurpakketten: Verhuur Basic en Verhuur Volledig. Verder bieden wij ook extra diensten aan, ter aanvulling van deze pakketten. Bekijk hieronder welk verhuurpakket het beste bij uw wensen past.
Laat ons u helpen om maximaal te profiteren van de verhuur van uw vakantiehuis in Zeeland terwijl u zorgeloos kunt blijven genieten. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw vakantiewoning in Zeeland succesvol te verhuren.
Meld u vandaag nog aan!