mMijn Omgeving

Ontdek Zeeland vanuit uw luxe vakantiehuis!

Hoe fijn is het om tijdens uw vakantie ook van luxe te genieten? Wij hebben een selectie van onze mooiste vakantiehuizen gemaakt. Bent u op zoek naar een luxe vakantiehuis aan de Zeeuwse kust? Zoek dan snel de perfecte woning voor uw vakantie in onderstaande selectie. In één oogopslag ziet u voor hoeveel personen het luxe vakantiehuis geschikt is en op welke afstand het Zeeuwse strand ligt.
Zoek en boek
Reisgezelschap: 0
Toepassen
Wis selectie
De prijzen en definitieve beschikbaarheid van uw gewenste accommodatie voor het jaar 2025 en later zijn mogelijk nog niet bekend. Daarom kunt u misschien nog geen boeking maken in de boekingskalender. Mocht u een optie willen nemen, klik dan op de volgende link en vul het optieformulier in. 

Ik wil graag een optie nemen

Ontdek Zeeland

Verblijven in een luxe vakantiehuis in Zeeland zorgt ervoor dat u tot rust komt. Middenin de Zeeuwse natuur staan de mooiste vakantiehuizen te huur. Met de gezellige dorpen als bijvoorbeeld Domburg, Oostkapelle of Vrouwenpolder in de buurt? Juist dan bent u bij Schoonzicht Holiday aan het juiste adres. Vanuit uw luxe vakantiehuis ontdekt u het prachtige Zeeland. De afwisseling van prachtige natuur met bossen, duinen, het strand en de gezellige dorpen zorgen ervoor dat u zich niet verveelt tijdens uw vakantie. Lekker een boek lezen in de tuin? Dat is in onze luxe vakantiehuizen ook zeker een goede optie. Doordat de luxe vakantiewoningen allemaal een ruime tuin hebben, geniet u heerlijk van het Zeeuwse zonnetje.

Luxe vakantiehuizen bij Schoonzicht

Bij Schoonzicht bieden we diverse luxe vakantiehuizen aan in Zeeland, waardoor er voor ieder wat wils is. Bent u op zoek naar een recent gebouwd luxe vakantiehuis met een sterke focus op duurzaamheid? Dan zijn Dunopark 25 en Babelweg 13 de perfecte opties voor u. Als u liever wilt genieten van een 19e-eeuwse boerderij met een prachtige fruittuin, dan is het luxe vakantiehuis aan de Poppendamseweg 11 een aanrader. Voor liefhebbers van moderne en stijlvolle woningen zijn Oosterparkt 24 en Dunoweg 16 zeker het bekijken waard.

En dan hebben we nog het schitterende Landgoed Wichersoord, een prachtig landhuis dat we aanbieden bij Schoonzicht. Dit luxe vakantieverblijf kan in zijn geheel worden geboekt, waardoor u met maar liefst 16 personen kunt verblijven. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om een appartement te boeken binnen het landhuis, zodat u er ook met uw gezin kunt genieten.

Luxe vakantiehuizen in Zeeland voor groepen

Wilt u met een groep op vakantie naar Zeeland? Een groot en luxe vakantiehuis is zo gevonden bij Schoonzicht! Of u nu met de hele familie, met een groot gezin of met een vriendengroep op vakantie gaat naar Zeeland, er zijn tal van mogelijkheden beschikbaar. Van gezellig samen koken in een ruime keuken in jullie eigen luxe vakantiehuis tot elkaar uitdagen met de leukste spellen aan een grote eettafel. Alle luxe vakantiehuizen beschikken vaak over een uitgestrekte tuin met terras, waardoor u tijdens de lente- en zomerdagen volop kunt genieten van het buitenleven.

Het beste van Schoonzicht Holiday

Al onze luxe vakantiehuizen zijn op Walcheren, Noord en Zuid-Beveland, de meest bruisende eilanden van Zeeland. De selectie van onze luxe vakantiehuizen is gemaakt op basis van de grootte, de staat van de woning, de faciliteiten en de ligging van het luxe vakantiehuis. Kunt u niet wachten om in één van onze luxe vakantiehuizen in Zeeland te logeren? Boek dan snel!