Kamperland

Kamperland

Kamperland is een dorp in de gemeente Noord-Beveland en tevens de grootse plaats in Noord-beveland. Kamperland staat bekend als een gezellig en gastvrij dorp met veel winkeltjes. Ook heeft het dorp uitgebreide horecamogelijkheden en zelfs een bierbrouwerij. Eerst stond landbouw in het dorp centraal maar nu is het uitgegroeid tot een toeristische verblijfplaats voor watersporters en andere vakantiegangers. In de omgeving zijn dan ook veel campings en bungalowparken te vinden.


Wat is er te doen in Kamperland:

Uithaven Kamperland

Uithaven Kamperland is een uitgebreid evenementen-terrein in Zeeland aan het Veerse Meer met attracties voor jong en oud. Met mooi en slecht weer kunt u hier terecht voor zo’n 30 verschillende activiteiten. Ook voor een hapje en drankje zit u hier goed.

Schotsman Watersportcentrum

Gelegen aan het Veerse Meer biedt het centrum een reeks van spetterende activiteiten. Geschikt voor individuen, maar ook voor scholen, families en groepen vrienden of collega’s. Bij de Schotsman is er voor iedereen wat te beleven! Voor alle details kutn u terecht op de website.