mMijn Omgeving

Ontdek Vakantiepark Stee aan Zee

Kom heerlijk ontspannen en genieten in Serooskerke op het vakantiepark Stee aan Zee. Gelegen op het eiland Walcheren is het omringd door water: de Noordzee, de Westerschelde en het Veerse Meer. De ideale bestemming om te ontspannen aan de Zeeuwse wateren. Omsloten door de Zeeuwse kust, maar zonder de drukte van de steden is dit de perfecte vakantiebestemming. Bekijk ons aanbod vakantiehuizen op het park Stee aan Zee en boek een van de huisjes!
Zoek en boek
Reisgezelschap: 0
Toepassen
Wis selectie
De prijzen en definitieve beschikbaarheid van uw gewenste accommodatie voor het jaar 2025 en later zijn mogelijk nog niet bekend. Daarom kunt u misschien nog geen boeking maken in de boekingskalender. Mocht u een optie willen nemen, klik dan op de volgende link en vul het optieformulier in. 

Ik wil graag een optie nemen

Stee aan Zee vakantiehuizen

Wanneer u op zoek bent naar een vakantiehuis in Serooskerke in een rustige omgeving is vakantiepark Stee aan Zee de perfecte bestemming. Het park is centraal gelegen en dichtbij de prachtige stranden van Oostkapelle en Domburg. Stee aan zee is zeer geschikt voor vakantie met het hele gezin. Alle woningen zijn namelijk gebouwd om een grote autovrije binnenplaats. Deze binnenplaats is voorzien van speeltoestellen waar kinderen onder toezicht heerlijk kunnen spelen. Ideaal!

Stee aan Zee in Serooskerke

De ligging van Stee aan Zee in Serooskerke straalt rust uit. Dit kleinschalige park ligt buiten de drukkere kustdorpen. De zee is erg dichtbij en vanuit uw vakantiewoning bent u zo via de N57 in Domburg, Oostkapelle of Vrouwenpolder. Ook Middelburg ligt binnen handbereik, kortom een goed vertrekpunt voor uitstapjes in de omgeving. Het Zeeuwse landschap ontdekt u vanuit Stee aan Zee in Serooskerke eenvoudig met de fiets. Met een van de grootste en beste fietsenknooppuntensystemen van Nederland is er altijd een fietsroute beschikbaar.

Vakantiepark Stee aan Zee

Het vakantiepark is van alle gemakken voorzien. De huisjes zijn modern ingericht en goed onderhouden. Aan de achterzijde van het park is parkeerruimte op eigen terrein. Centraal op het park is er een wasserette aanwezig waarvan u gebruik kunt maken. Bekijk snel alle vakantiehuizen op vakantiepark Stee aan Zee en boek uw verblijf!