mMijn Omgeving

Er is geen ander Walchers dorp met zoveel rust dan Gapinge

Vlakbij het mooie stadje Veere ligt het kleine, rustige dorpje Gapinge. Het is bij uitstek een heerlijke basis voor een vakantie vlakbij de zee, maar zonder de drukte. Vanuit het vakantiehuis in Gapinge zijn naast de stranden ook de vele andere leuke kustplaatsen te verkennen. Ook de steden Vlissingen en Middelburg zijn goed te bereiken, bijvoorbeeld op de fiets!
De prijzen en definitieve beschikbaarheid van uw gewenste accommodatie voor het jaar 2025 en later zijn mogelijk nog niet bekend. Daarom kunt u misschien nog geen boeking maken in de boekingskalender. Mocht u een optie willen nemen, klik dan op de volgende link en vul het optieformulier in. 

Ik wil graag een optie nemen

Bijzonder genieten doet u in een vakantiehuis in Gapinge

Tussen de plaatsen Serooskerke en Veere ligt het karakteristieke Gapinge. Gapinge is een klein dorpje in Zeeland, gelegen op het schiereiland Walcheren. Het dorp is omgeven door prachtige natuur, met bossen, polders en dijken. Gapinge is een ideale plek om te ontspannen en te genieten van de rust en de ruimte.


Schoonzicht Holiday: Uw thuis weg van huis

Bij Schoonzicht Holiday kunt u een ruim en modern vakantiehuis vinden in Gapinge dat ideaal is voor families of vriendenclubs. De woning biedt voldoende ruimte en is voorzien van al het nodige comfort, compleet met een uitgestrekte tuin en een gezellig terras. Bovendien is het huis volledig uitgerust met hedendaagse gemakken, zoals een afwasmachine, wasmachine en droogmolen.

Ontdek het beste van Zeeland

De strategische locatie van ons vakantiehuis in Gapinge opent een wereld van ontdekkingsmogelijkheden. Van wandeltochten en fietstochten tot zwemavonturen, vissen en varen, er is voor elk wat wils. In de wintermaanden zijn er ook opties voor schaatsen, langlaufen of skiën.

Geniet van uw vakantie bij Schoonzicht holiday

Schoonzicht Holiday is het antwoord op een ontspannen en genietvolle vakantie in Zeeland. Het vakantiehuis is comfortabel, goed gelegen en goed uitgerust. U kunt er heerlijk ontspannen in de natuur, of de omgeving verkennen en leuke activiteiten ondernemen.

Vakantiehuis in Gapinge

  • Ruim en comfortabel huis
  • Grote tuin met terras
  • Goed uitgerust met alle moderne faciliteiten
  • Gelegen in de prachtige natuur van Zeeland
  • Dichtbij leuke activiteiten, zoals wandelen, fietsen, zwemmen, vissen en varen


Boek nu uw vakantiehuis in Gapinge!