mMijn Omgeving

Een rustige strandvakantie in Zeeland? Ga voor Grijpskerke!

Grijpskerke is een lieflijk, klein dorpje in Zeeland. Een uitstekende basis voor een rustige vakantie. Het karakteristieke Zeeuwse dorp ligt midden op het eiland Walcheren. Door de centrale ligging bent u snel in één van de gezellige steden van Zeeland. Maar ook het strand ligt op steenworp afstand! Geniet in alle rust van uw vakantie in Zeeland met een vakantiewoning in Grijpskerke.
Zoek en boek
Reisgezelschap: 0
Toepassen
Wis selectie

Een vakantiehuis in Grijpskerke; rustig, knus en heerlijk genieten

Midden op het Zeeuwse schiereiland Walcheren ligt Grijpskerke. Het kleine knusse dorpje geeft een perfecte weergave van een typisch Zeeuws dorp. Met het historische dorpsplein als centrum hoeft het u aan niets te ontbreken. De supermarkt en het eetcafé De Gouwe Geit zorgen ervoor dat u het dorp niet eens uit hoeft om te genieten van uw vakantie. Heeft u toch behoefte aan een wat levendigere omgeving? Ook dan is een vakantiehuis in Grijpskerke ideaal. Alle plaatsen op Walcheren zijn makkelijk en snel te bereiken met de fiets, auto of het openbaar vervoer. Zo ligt u binnen een paar minuten op het strand in Oostkapelle, maar staat u in dezelfde tijd op de gezellige markt van Middelburg.

Ontmoet de echte Zeeuw in Grijpskerke

Waar het in de kustplaatsen en steden vaak druk en toeristisch is, ervaart u in de kleinere dorpjes als Grijpskerke de echte Walcherse cultuur. Op het dorpsplein vindt u naast het café en de supermarkt ook de oude dorpskerk. Voor vele fietsers is een bezoekje aan Grijpskerke een fijne en rustgevende tussenstop na een fietstocht langs de toeristische kustplaatsen.  

Ontdek Walcheren met de fiets!

Grijpskerke is een goed startpunt voor een mooie fietstocht door Walcheren. Tip! Fiets via Meliskerke en Zoutelande richting Westkapelle en rijd via Domburg en Oostkapelle terug naar Grijpskerke. Tijdens deze fietsroute wisselen natuur en cultuur elkaaraf en heeft u de smaak van Walcheren zeker te pakken!