mMijn Omgeving

Kom thuis in een van de vakantiehuizen in Kamperland!

Wist u dat Kamperland een geliefde bestemming is voor watersporters? Met het rustige Veerse Meer en de woeste golven van de Noordzee is er voor iedere watersporter wat wils. Vanuit uw vakantiewoning in Kamperland kunt u alle kanten op en al het moois van Zeeland ontdekken. Wilt u genieten van strand en watersport? Uw Kamperlandse vakantiehuis bevindt zich vlakbij het strand en het Veerse Meer.
Zoek en boek
Reisgezelschap: 0
Toepassen
Wis selectie

Een vakantiehuis in Kamperland, een perfecte bestemming voor de waterliefhebber!

Een vakantiehuis huren in Kamperland is kiezen voor een vakantie met als thema het water. Het dorp met de jachthaven is aan alle kanten omringd door water. Om deze reden is de plaats erg geliefd bij de watersporters. Van windsurfen op het Veerse Meer tot golfsurfen in de zee, er is voor ieder wat wils. Kamperland is in de jaren uitgegroeid van rustig landbouwdorp tot een toeristische trekpleister. Mede dankzij de jachthaven zien vele vakantiegangers Kamperland als de perfecte watersportbestemming. Bij mooie dagen zullen ook veel dagjesmensen aanmeren en genieten van de horeca en winkels die het dorp te bieden heeft.
 

Een vakantiehuis in Kamperland? U ontkomt niet aan de prachtige Deltawerken!

Wanneer u kiest voor een van de vakantiewoningen in Kamperland, zit u vlakbij een van de grootste en uniekste bouwprojecten van de geschiedenis; de Deltawerken. Vanuit uw huisje in Kamperland bent u in vijf minuten op de Oosterscheldekering. De kering moet er voor zorgen dat Zeeland nooit meer onder water komt te staan. Bij harde wind en hoog water wordt de kering dan ook gesloten. Met Deltapark Neeltje Jans op korte afstand van uw vakantiewoning, kan het park niet ontbreken in het programma van uw vakantie. Naast de informatie over de Watersnoodramp en de Deltawerken kunt u ook naar het waterpark en het aquarium. Wat een vakantiewoning huren in Kamperland dus ook de perfecte vakantieplek maakt voor het gehele gezin.


Liever een vakantie aan het strand? Ook dan kiest u voor Kamperland!

Een vakantiehuis in Kamperland boekt u met nog een goede reden; de ligging! Wanneer u over de Veerse Gatdam richting Walcheren fietst, bent u binnen no time via Vrouwenpolder in Veere. Daar kunt u genieten van een prachtige historische stad aan het Veerse Meer. Ook hier is watersport de orde van de dag. Bent u meer van de wat rustigere strandvakantie? Ook dan is de keuze groot. De grote stranden van Oostkapelle, de Banjaard en Vrouwenpolder liggen al op u te wachten. Wanneer u vanuit Kamperland over de Oosterscheldekering richting Schouwen Duiveland gaat, is Burgh Haamstede ook een erg leuke bestemming. Kortom bij het boeken van een vakantiehuisje of vakantiebungalow in Kamperland weet u dat u zich niet zult vervelen.