mMijn Omgeving

Unieke vakantiehuizen in Koudekerke met het strand om de hoek

Ervaren hoe de Walcherse inwoners écht wonen doet u in Koudekerke. In dit typisch Zeeuwse dorp wordt u niet overspoeld door massatoerisme, maar bent u wel overal in de buurt. Vanuit uw vakantiewoning in Koudekerke bent u snel op het strand bij de gezellige dorpen Zoutelande, Westkapelle of Domburg. Ook Middelburg en Vlissingen liggen op een steenworp afstand van uw vakantiewoning in Koudekerke.
Zoek en boek
Reisgezelschap: 0
Toepassen
Wis selectie

Ga voor een vakantiewoning in het centrum van Walcheren; Koudekerke

Middenop het eiland Walcheren ligt het landelijke dorpje Koudekerke. Dit dorp is in eerste instantie geen toeristisch dorp. Door de rust van het dorp leert u de echte Walcherse bevolking kennen. Vanuit uw vakantiehuis in Koudekerke kunt u zich precies voorstellen hoe het leven in Zeeland is zonder dat het toerisme de boventoon voert. Het mooie aan een vakantiehuis in Koudekerke is dat het super centraal ligt. Vanuit het rustige Koudekerke bent u binnen enkele minuten in de kustplaats Zoutelande waar toerisme de orde van de dag is. Met de vele restaurants, winkels en natuurlijk het heerlijke strand is dit een fijne uitwijklocatie. Ook de rustige stranden van Dishoek zijn snel te bereiken vanuit uw vakantiehuis in Koudekerke.

Kies een vakantiehuis in Koudekerke, wanneer u gaat voor de stad

Bent u meer van de steden dan van de kleine kustplaatsen? Dan is Koudekerke de perfecte plaats voor uw vakantiewoning. Door de ligging van het dorp tussen de steden Vlissingen en Middelburg in, bent u snel in het centrum van de stad. Voornamelijk Middelburg ademt sfeer en gezelligheid uit met haar oude gebouwen en bruisende marktplein. Wanneer u wilt winkelen kunt u in Middelburg uw hart ophalen. Met de vele winkels in de Lange Delft en de Langeviele zult u zich hier niet snel vervelen.

Koudekerke; de perfecte basis voor een vakantie op Walcheren!

Het dorp is ook de perfecte locatie wanneer u graag met de fiets op pad gaat. Door middel van de vele fietsroutes die door heel Zeeland liggen kunt u iedere dag weer een andere kant van de provincie ontdekken. Vanuit uw huisje in Koudekerke is een route over Walcheren natuurlijk de uitgelezen keuze om het schiereiland te leren kennen. Van Veere  tot Westkapelle tot Vlissingen, door de centrale ligging bent u vanuit uw vakantiehuis in Koudekerke overal gemakkelijk en snel!

Particuliere vakantiehuisjes in Koudekerke

Koudekerke heeft een gevarieerd aanbod particuliere vakantiehuisjes. Wij kunnen daarvan een selectie aanbieden. De particuliere vakantiewoningen, appartementen en bungalows in Koudekerke hebben een Zeeuws karakter zodat u ondergedompeld wordt in de Zeeuwse cultuur en leefstijl. Vind uw ideale huisje in Koudekerke en boek snel en eenvoudig bij Schoonzicht Holiday!