mMijn Omgeving

Vakantiehuis Serooskerke (w)

Ontdek Walcheren vanuit uw vakantiehuis in Serooskerke

Écht genieten doet u in Serooskerke. Dit typisch Walcherse dorp is een heerlijke basis voor een vakantie aan de kust; zonder de drukte van de kustdorpen. Vanuit uw vakantiehuis in Serooskerke bent u via de doorgaande weg de N57 erg snel in de kustplaatsen Domburg, Oostkapelle en Vrouwenpolder. Vanuit uw vakantiewoning is ook Middelburg gemakkelijk en snel te bereiken. De ideale locatie van uw vakantiehuis om er even tussenuit te gaan aan de kust!
Zoek en boek
Reisgezelschap: 0
Toepassen
Wis selectie

Zeeland is mooi, u beleeft het in Serooskerke

In Serooskerke bent u eigenlijk overal bij in de buurt. Wanneer u gaat voor een relaxvakantie aan de kust zit u in het vakantiehuis in Serooskerke goed. Maar ook voor een vakantie in de stad zit u goed. Met Middelburg op een kwartiertje rijden en de stranden van Oostkapelle op tien minuten is alles binnen handbereik. Wanneer uw vakantiehuis in Serooskerke gevestigd is weet u één ding zeker, u wordt ondergedompeld in de rust van een dorp. Hier vindt u geen massatoerisme.


Een vakantiehuis in Serooskerke is de perfecte basis voor een vakantie met het gehele gezin!

Een vakantiewoning in Serooskerke is de perfecte uitvalsbasis voor een vakantie met het gehele gezin. Het dorp biedt genoeg faciliteiten voor kinderen. Wanneer u in de zomer op zoek bent naar verkoeling dan hoeft u niet per se naar het strand te rijden. Vanuit uw vakantiehuis bent u binnen enkele minuten in het zwembad van het dorp. Dit buitenbad is jaren geleden gemaakt, wat al voor vele vrolijke kindergezichtjes heeft gezorgd. Een andere leuke bestemming voor kinderen is Molen de Jonge Johannes. Bij de speelboerderij kan genoten worden van een hapje en een drankje op het terras, waar toezicht gehouden kan worden op de spelende kinderen. Zij halen hun hart op in de speeltuin, de skelterbaan en de mini kinderboerderij.


Pak de fiets

Vanuit uw vakantiehuis in Serooskerke is het ook zeker de moeite waard om de natuur in te gaan. Pak de fiets en neem een route door het prachtige Zeeuwse landschap. Akkerbouw, veeteelt en de duinen en bossen bij het strand geven een prachtig wisselend beeld van de provincie weer.