mMijn Omgeving

Genieten aan het Veerse Meer!

Een vakantiehuis huren in Wolphaartsdijk, dicht bij het Veerse Meer? In het onderstaande overzicht kunt u per vakantiehuis de afstand tot het water bekijken. Mag uw hond mee op vakantie? Bekijk dan even welke accommodaties in Wolphaartsdijk geschikt zijn voor honden. Het Zeeuwse Wolphaartsdijk is een gezellig dorp aan het Veerse Meer met eindeloze watersportmogelijkheden zoals zeilen en windsurfen.
Zoek en boek
Reisgezelschap: 0
Toepassen
Wis selectie

Een vakantiehuis in Wolphaartsdijk is uw thuis aan het water

Op Zuid-Beveland ligt aan het Veerse Meer het dorpje Wolphaartsdijk. Wanneer u een vakantiehuis in Wolphaartsdijk reserveert is een actieve vakantie een uitstekende keuze. Door de ligging aan het water is het de ideale plek voor watersport. De recreatiegebieden ‘De Piet’ en de ‘Schelphoek’ zijn populaire gebieden bij zowel de toeristen als bij de Zeeuwse bevolking.

Ga het water op

Vanuit uw vakantiehuis in Wolphaartsdijk is het heerlijk om erop uit te trekken met bijvoorbeeld een kano van Kanoa Outdoor & Events. Naast de verhuur van kano’s kunt u in Wolphaartsdijk ook zeillessen nemen. Na een paar lessen kunt u het Veerse meer verkennen vanaf uw zeilbootje. Zo bent u actief bezig, maar kunt u toch ontspannen op het water door de rust die het meer uitstraalt. Hoe kunt u het Veerse Meer nu beter ontdekken dan dit te doen vanaf het water? Na een dagje op het water is het dan ook heerlijk thuiskomen in uw vakantiehuis in Wolphaartsdijk.

Ontdek Goes vanuit uw vakantiehuis in Wolphaartsdijk

Bent u niet zo’n waterrat? Ook dan is een vakantiewoning in Wolphaartsdijk een prima keuze. De historische stad Goes ligt bijvoorbeeld binnen handbereik. Pak de fiets vanuit uw vakantiehuis in Wolphaartsdijk om in eerste instantie de natuur te ervaren om vervolgens de cultuur te snuiven in Goes. Hier kunt u naast heerlijk dineren op een van de vele terrassen op de markt ook heerlijk winkelen. Met een ruim en afwisselend aanbod aan winkels is Goes een enorm geschikte winkelstad!