mMijn Omgeving

Unieke vakantiehuizen in Zoutelande met het strand om de hoek

Een vakantiehuis huren in Zoutelande, dicht bij de zee? Bij ons vindt u een overzicht van vakantiehuizen in Zoutelande, inclusief de afstand tot het strand. Als u uw hond mee wilt nemen op vakantie, kunt u eenvoudig zien welke accommodaties geschikt zijn voor huisdieren. Zoutelande is een prachtig dorp, direct aan de duinen en de zee gelegen.
Zoek en boek
Reisgezelschap: 0
Toepassen
Wis selectie

Vakantiehuis in ‘de Zeeuwse Rivièra’ Zoutelande

Uw vakantiehuis in Zoutelande, ook wel bekend als de 'Zeeuwse Rivièra,' heeft een perfecte ligging tussen Dishoek en Westkapelle, met uitgestrekte zuidelijke stranden. Dit is een van de weinige plaatsen in Nederland waar het strand naar het zuiden is gericht, vandaar de bijnaam 'Zeeuwse Rivièra,' geïnspireerd door de beroemde Zuid-Franse kust. Zoutelande is een populaire bestemming aan de Zeeuwse kust, vooral geliefd bij families. Daarom bieden wij een uitgebreide selectie bungalowparken, appartementen en vakantiewoningen.


Een Vakantiehuisje aan het strand

Als u een vakantiehuis in Zoutelande boekt, staat ontspanning centraal. Naast heerlijke dagen op het strand heeft Zoutelande nog veel meer te bieden. Elke dinsdag van mei tot en met september is er een toeristische markt in het centrum, waar u verse seizoensproducten, unieke specialiteiten en geweldige aanbiedingen kunt vinden. Als u op zoek bent naar leerzame activiteiten, raden we u aan het bunkermuseum te ontdekken, gevestigd in twee overgebleven bunkers bij duinopgang 't Pauwtje.


Ruime Vakantiewoning in Zoutelande

Schoonzicht Holiday biedt veel verschillende vakantiewoningen, ook in Zoutelande. Denk hierbij aan een ruime woning met alle gewenste voorzieningen. Deze woningen zijn gemakkelijk bereikbaar met de fiets of de auto. We hebben een breed aanbod, zodat u kunt kiezen voor een vakantiehuis dat perfect aansluit bij uw wensen en stijl. Vind uw ideale Zeeuwse vakantiehuis en boek snel en eenvoudig bij Schoonzicht Holiday!